Elektriker

ANLITA ALLTID EN KOMPETENT ELEKTRIKER

Vi är elektrikern i Solna som kan hjälpa dig med en kompetent elinstallation i ditt hus eller lägenhet. Vi kan även genomföra service av redan befintlig utrustning. Hör av dig till oss om du behöver hjälp av en elektriker – vi har den rätta kompetensen att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.

Det finns visserligen en del enklare eljobb som kan utföras av en lekman, men vi rekommenderar alltid att du anlitar oss om du vill få ett sådant arbete utfört. Vi kan garantera att hållbarheten blir längre och att säkerheten blir större. Anlitar du en kompetent elektriker som oss så kommer du dessutom att få betydligt mindre problem med försäkringsbolagen om en olycka mot förmodan skulle vara framme. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade.

Äldre hus bör besiktigas av certifierad yrkesman

Bor du i ett äldre hus? I så fall är det av allra största vikt att du anlitar en elektriker. Låt oss då göra en riktig koll redan vid den ordinarie husesynen. En annan viktig eldetalj som du bör överlåta till oss är att byta ut ojordade eluttag mot jordade. Detta är av allra högsta vikt, inte minst i känsliga utrymmen som kök, tvättrum och källare.

Tidigare ägare av huset är alltid en osäkerhetsfaktor när det gäller elinstallationer. Man kan aldrig veta om installationerna är korrekt gjorda, och det finns gott om exempel på elolyckor och bränder som orsakats av felaktiga eljobb.

För att undvika den typen av oönskade missöden så är det mycket viktigt att ditt hem är ordentligt elsäkrat. Vi kan hjälpa dig att skapa ett hem med säkra elinstallationer. Hör av dig till oss om du behöver hjälp att förbättra elsäkerheten där hemma eller om du bara har några frågor.

Vi upptäcker eventuella fel

När det gäller säkerheten så är det viktigt att tänka på att det är du, som villaägare, som har ansvaret i ditt hem. Detta gäller alla produkter som drivs med el, från den lilla spotligthen till vitvaror som frys och kyl. Äger du huset så är du också ansvarig för samtliga fasta elinstallationer.

Innan du flyttar in i ett hem så rekommenderar vi att du låter en auktoriserad elektriker besiktiga fastigheten. Vi kan självklart hjälpa till med det. Vi kommer att upptäcka eventuella fel och se till att du slipper drabbas av några onödiga missöden. Vi kan också installera en jordfelsbrytare – en mycket bra försäkring mot elrelaterade olyckor. Vi kan även hjälpa till med tips och råd om hur du barnsäkrar elen i ditt hem.

Vi gör rätt när andra gör fel – kontakta oss om du vill ha hjälp med din el!