Tjänster

TEKNISKA TJÄNSTER

Vi utför en rad olika tekniska tjänster, för både hem och företag.

Datanätverk

Vi projekterar och installerar olika typer av datanätverk. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner. Behöver du hjälp med att installera ett datanätverk? Kontakta oss så kan vi berätta mer om detta.

Tele

Vi genomför även teleinstallationer. Vi kan hjälpa till med att lägga om din teleledning eller göra andra arbeten som kan förbättra din telekommunikation. Vi kan genomföra stora och små teleinstallationer för både privatpersoner och företag.

Larm

Vill du förbättra tryggheten i ditt hem? Vi installerar även olika automatiska larmsystem. Vi kan även hjälpa till med tillfälliga larmsystem som passar utmärkt på exempelvis byggen. Larmväskan är en populär produkt som monteras på några minuter och fungerar som ett fullt tillförlitligt larm.

Fiber

Streamar du mycket film och behöver en stark och stabil bredbandsuppkoppling? Vi installerar även fibernätverk. Fiber är i dag den snabbaste och stabilaste tekniken. Ingen annan teknik kan ge samma fördelar som fiber. Kommunikationsnätverket för telefon, data/internet och TV blir stabilt och du kommer att få stora möjligheter till ett friare utnyttjande av ditt bredband.

Styr & regler/automation

Vi kan även hjälpa till med styr och regleringar och automationer. På detta sätt kan man styra bland annat värme, kyla, ventilation, belysning, larm och annat. Med en automatiserad styrning så kan man minska elförbrukningen genom att den inte används i onödan. Dessutom kan man förbättra säkerheten. Hör av dig till oss om du vill veta mer om automatiserade styrsystem. Vi arbetar även med KNX, som är ett öppet standardiserat kommunikationssystem för hem- och fastighetsautomation.

Vi gör rätt när andra gör fel – kontakta oss om du vill ha hjälp med din el!